Seznam doporučených věcí

Oblečení a obuv

nepromokavou teplejší bundu s podšívkou, pláštěnku, 2x mikinu, 1x pohodlné boty dle sezóny (teplé boty - jedeme na Šumavu na Špičák), 2x dlouhé kalhoty nebo tepláky na ven, 5x ponožky, 5x spodní prádlo, 3x tričko s dlouhým rukávem 3x tričko s krátkým rukávem, tepláky nebo domácí oblečení, teplé ponožky, termo-prádlo, tílko, pyžamo, přezůvky (všechny věci podepsané)

Hygienické potřeby

větší ručník 2x, hygienické potřeby (mýdlo, šampón), papírové kapesníky, zubní pastu a kartáček na zuby, krém na obličej (vše pokud možno podepsané)

Další potřeby

časopis nebo knížku, baterku, psací potřeby (vybavený penál a pastelky), blok na kreslení, láhev na pití, malý batůžek, společenská hra (karty, pexeso apod), sáček na špinavé prádlo, napsaný seznam věcí (vložte do kufru), za elektroniku v podobě tabletu nebo mobilního telefonu, popř. el. hry škola neručí (viz Šk. řád)

Potřeby do bazénu

koupací čepice (dobrovolné), fén (kdo může), plavky 2x, plavecké brýle, pantofle do bazénu (plastové)

Potřeby na vyučování – zajistí škola (co budeme potřebovat, to předem vybereme a zabalíme pro všechny děti do krabice).

Na cestu

Oblečení dle počasí (zimní bundu), sportovní boty, malý batůžek se svačinou a pitím, igelitový sáček na případnou nevolnost, přezutí do objektu.

Nezapomeňte, že léky proti nevolnosti se musí dát dítěti 30 minut před odjezdem.

Odevzdejte při odjezdu

KARTIČKU POJIŠTĚNCE (kopie), bezinfekčnost, léky v podepsané obálce (včetně údajů o podávání)

"Za padesát let bude lhostejné, v jakém jste jezdili autě, v jakém jste bydleli domě, kolik jste měli na kontě, nebo jak vypadaly vaše šaty. Svět ale může být o trochu lepší, protože jste byli důležití v životě dítěte."