Škola v přírodě a plavecký kurz ZŠ 2016/2017

Ve školním roce 2016/2017 budeme organizovat povinnou plaveckou výuku opět ve spojení se školou v přírodě, jako intenzivní kurz (pobyt). Tento způsob přinesl zejména finanční úsporu (2 v 1, část nákladů na plavání hradí škola a obec). Pro žáky bude výhodné, že se nemusí měnit rozvrh a nedojde k zameškání části výuky díky dojíždění na plavání každý týden. Navíc pro řadu dětí byl tento intenzivní způsob lepší, neboť se naučily plavat a zdokonalily se jejich plavecké dovednosti.
 
Naše škola organizuje povinnou plaveckou výuku vždy po určité době (3 roky) pro všechny ročníky najednou. Tato výuka pak probíhá dva roky za sebou v povinném rozsahu 20 lekcí.
 
Ve školním roce 2016/2017 využijeme nabídku hotelu Kuba - Kubova Huť v období od 16. do 21. 10. 2016. Část nákladů týkající se plavecké výuky hradí zřizovatel i škola. Cena, kterou zaplatí rodiče, bude 2.960 Kč. Opět je možné platby rozložit na splátky.
"Za padesát let bude lhostejné, v jakém jste jezdili autě, v jakém jste bydleli domě, kolik jste měli na kontě, nebo jak vypadaly vaše šaty. Svět ale může být o trochu lepší, protože jste byli důležití v životě dítěte."