3. schůzka

Program

  1. P. ředitelka seznámila děti s výsledky jednání se ŠJ: při kontrole zjistila, že porce při nákupu jsou správné, protože se ale dost vyřeže odpadu (tlusté apt.) bude objednáváno více masa, které bude využíváno spíše na přídavky. Více šodó půjde zajistit, pokud budou mít p. kuchařky lepší hrnec na vaření pudinku.
  2. Čte celá škola: bylo dohodnuto, že každý, kdo splní podmínky soutěže, dostane knihu. 
  3. Děti si přejí k Vánocům čokoládovou fontánu do školy na oslavy a akce.
  4. Návrhy výletů: po projednání byl schválen Legoland v Německu. Některé akce jsou jž v plánu (bazén, čabárna, důl Mayrau), jiné byly doporučeny k projednání s třídním učitelem - mohou se jich zúčastnit jednotlivé třídy samostatně.
  5. Děti by rády realizovaly Spaní ve škole na motivy Halloweenu. Vzhledem k plánované akci spaní v ŠD na konci října, p. ředitelka navrhla spát ve škole u příležitosti Nového roku tzv. "novoroční spaní". K.L. a G.B. mají za úkol připravit akci - konzultace s ředitelkou budou dle potřeby.
"Za padesát let bude lhostejné, v jakém jste jezdili autě, v jakém jste bydleli domě, kolik jste měli na kontě, nebo jak vypadaly vaše šaty. Svět ale může být o trochu lepší, protože jste byli důležití v životě dítěte."